Kozmetika - Arckezelések

Arckezelések

Mini Kezelés

Alap ápolás, amely tartalmaz: letisztítást, radírozást, hidratálást és táplálást, fényvédelmet(záró krém). Ha nincs ideje egy nagyobb kezelésre, de mégsem szeretne megfeledkezni bőre ápolásáról.

Azonnali Szépség

Alap ápolás, Cress Növényi szérummal kiegészítve, mely azonnali brilliáns, friss és fiatalos megjelenést kölcsönöz, valamint hosszantartó puhaságot biztosít. Bármely bőrtípusra, kérheti akár ultrahanggal egybekötve. Smink előtt kiváló Mini kezelés.

Classic Nagykezelés

Tisztítással, masszázzsal együtt. A kezelés tartalmaz letisztítást, radírozást, hidratálást, hatóanyagos arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst, gőzölést, mélytisztítást, pórusösszehúzó maszkot valamint zárókrémet. Opcionálisan választható Ultrahangos hatóanyagbevitel is. Bármely bőrtípusra, kivétel gyulladásos bőrre. Masszázs hatására sérülhet a lobgát. A gyulladás lokalizációját egy ún. lobgát végzi, mely megakadályozza a gyulladás szétterjedését a bőr többi részében.

Mélytisztító Arckezelés

Gyulladásos bőrre, masszázst nem tartalmaz. A tinédzserkor problémáira kifejezetten ajánlott. A kezelés tartalmaz: letisztítást, radírozást, hidratálást, gőzölést, mélytisztítást, faggyútermelést szabályozó arcmaszkot valamit egy hidratáló, bőrápoló hatóanyagokkal teli folyékony emulziót.

Revitalizáló Arckezelés

Kiváló ráncmegelőzésre, idősödő, érett bőrre. A feszes, szép és egészséges bőrért. A kezelés tartalmaz: letisztítást, radírozást, hidratálást, Ultrahangos hatóanyagbevitelt, arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst valamint zárókrémet. Kiegészítésként lehetőség van pakolásra és mélytisztításra.

Ragyogó pillantás / Szemkezelés

A szemkörnyék problémáinak kialakulása nem csak a kortól, bőrtípustól, hanem az életmódtól, a környezeti hatásoktól és a lelki állapottól is függ. A kezdődő és már kialakult ráncok kezelésére ma már számos technika a rendelkezésünkre áll. A Kurland kezelés tartalmaz letisztítást, radírozást, hidratálást, kerti zsálya szérumos szemkörnyéki masszázst, mely mineralizáló bőr-megemelő hatása révén kisimítja az apró szemkörnyéki ráncokat, hidratál. A 2:1-ben szemzselé csökkenti a duzzanatokat, serkenti a fáradt szemeket.

Munkaidő


A kozmetika dolgozói szeretettel várják vendégeit, hétköznap 08-tól 20 óráig és szombaton 08-tól 14 óráig.
Keddenként előre egyeztetés alapján.

Bejelentkezés

Mirjána 06 30 314-8552

Árlista

A kozmetikai árlista megtekinthető az árlista oldalon.

Kapcsolat felvétel:

Kérdésével keressen bizalommal.

Üzenetküldés:
Kérdését felteheti az alábbi űrlap segítségével is, kérem, ügyeljen az elérhetőségének megadására, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!

Név*
Telefon:*
E-mail:*
Tárgy*
Üzenett*

Ellenőrző szöveg*
Visual CAPTCHA

Küldés