Kozmetika

Schneider Mirjána Kozmetikus

Schneider Mirjána

Kozmetikusi pályámat húsz éve kezdtem, elsősorban sminkes ambíciókkal, melynek érdekében külön képzésekre jártam, és számos hazai versenyen elindultam. Dolgoztam divatbemutatókon, fotozásokon, tv-ben színházi darabokban. A gyemekeim érkezése néhány év szünetet eredményezett majd újra belevetettem magam. Az elmúlt több mint kilenc év során, mióta elsajátítottam a sminktetoválás alapjait, iIletve a 3D szálas műszempilla felhelyezést, az álltalános kozmetika mellett, ezek váltak az elsődleges hivatásommá.

Hat éve tanítom is kozmetikusoknak ezeket a fantasztikus szakmákat. Az oktatás is fontos szerepet tölt be a munkámban, nagyon elégedett vagyok, ha sikerül átadni a tudásom a kollégáknak. A tetoválás az alkotás örömét adja nekem és fantasztikus érzés ha a vendég elégedett az új külsejével!

Számomra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása, ezért folyamatos továbbképzések által fejlesztem tudásomat. A munkáim során a természetességre törekszem, a célom az, hogy a tetoválás, vagy a szempilla a lehető legnagyobb öszhangban legyen a vendég adottságaival és egyéniségével, semmi esetre se legyen túlzó, vagy hivalkodó. Ezzel ellenkezőleg, a végeredmény mindíg harmónikus és esztétikus!

A munkáimról és a szolgáltatásokról a weboldalamon bővebben tájékozódhat:
szepsmink.webnode.hu

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, bármikor fordulhat hozzám kérdéseivel, hiszen minden vendég és érdeklődő egyformán fontos számomra!

Munkaidő

A kozmetika dolgozói szeretettel várják vendégeit, hétköznap 08-tól 20 óráig és szombaton 08-tól 14 óráig.
Keddenként előre egyeztetés alapján.

Bejelentkezés

Mirjána: 06 30 314-8552
Brigitta: 06 30 389-3360

Árlista

A kozmetikai árlista megtekinthető az árlista oldalon.

Kapcsolat felvétel:

Kérdésével keressen bizalommal.

Üzenetküldés:
Kérdését felteheti az alábbi űrlap segítségével is, kérem, ügyeljen az elérhetőségének megadására, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!

Név*
Telefon:*
E-mail:*
Tárgy*
Üzenett*

Ellenőrző szöveg*
Visual CAPTCHA

Küldés