Kozmetika - Testkezelések

Testkezelések

Kecskevajas bőrfiatalító testkezelés /Királyi Szépség

Kecsketej, kecskevaj jótékony hatásait ld. Arckezelések. A kezelés tartalmaz: kecsketejes peelinget és kecskevajas testpakolást valamint kecskevajas masszázst és Tengervizes lepedőt.

Mézes-kókuszos testkezelés / Édes Csemege

Méz, kókusz jótékony hatásait ld. Arckezelések. A kezelés tartalmaz: kókuszos peelinget és kókuszos-mézes testpakolást valamit kecskevajas masszázst.

Iszappakolás / Természetes Szépség

Az iszappakolást eddig jobbára csak, mint a kopásos és izületi betegségek gyógykezelését ismertük. Napjainkban azonban mind nagyobb teret hódít a wellness kezelések között is, hiszen felismerték, hogy az iszap miközben a bőrön át felveszi a méreganyagokat, különféle ásványi sókat juttat a szervezetbe, ezáltal ápolja, szépíti azt. A kezelés tartalmaz: tengeri sós-olajos peelinget és az iszappakolást (olajkeverékkel illóolajjal).

Mocsári iszapkezelés / Fekete Arany

A Haslauer mocsári iszaptermékek kizárólag a Leopoldskroner-i nagymocsárból (Salzburg) származnak. Méregtelenítő tulajdonságairól ismert, melyben huminsav tartalma kiemelkedő szerepet játszik. A mocsári iszap eredete, ezáltal eredményessége és minősége meghatározóan fontos. Pozitív hatással van a reumás fájdalmakra, az izomgörcsökre és izületi fájdalmakra. Aktív összetevői mélyen felszívódnak a bőrben, jellemzően gyulladás gátló és hormonális egyensúlyvédő tulajdonságú. A kezelés tartalmaz: tengeri sós-olajos peelinget és a mocsári iszappakolást (olajkeverékkel, illióolajjal)

Munkaidő

A kozmetika dolgozói szeretettel várják vendégeit, hétköznap 08-tól 20 óráig és szombaton 08-tól 14 óráig.

Bejelentkezés

Mirjána 06 30 314-8552

Árlista

A kozmetikai árlista megtekinthető az árlista oldalon.

Kapcsolat felvétel:

Kérdésével keressen bizalommal.

Üzenetküldés:
Kérdését felteheti az alábbi űrlap segítségével is, kérem, ügyeljen az elérhetőségének megadására, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!

Név*
Telefon:*
E-mail:*
Tárgy*
Üzenett*

Ellenőrző szöveg*
Visual CAPTCHA

Küldés